Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När sommaren känns nära.

 
Fredagkväll och jag är nedsjunken i tvsoffan framför ägget med påskgodis som fortfarande är kvar. Planen är att beta av räkningshögen men....hamnade här inne i stället..haha! Något trevligare, minst sagt.
 
Tänkte visa er några cykelvyer som jag passerar på min väg mellan min hemby och Lunds Universitetssjukhus, invid jag har min arbetsplats - en sträcka på ca en och en halv mil. En trevlig liten sträcka om än vindfrisk, såsom det kan vara på den sydvästskånska slätten.
Just nu är det extra vackert när rapsfälten blommar och skir grönska spirar på träd och buskar.
Idag hade vi hela tjugofem grader och sommaren kändes nära.
 
 
Lund i gryningen.
 
 
På hemvägen möter jag havet.
 
 
Hemma!
 
Om vädret håller i sig kommer jag garanterat hålla i mina tidiga cykleturer till jobb. Det är ett synnerligen uppfriskande sätt att börja en arbetsdag och kaffet smakar extra gott.
 
Helgen som följer innebär en del praktiskt görande av olika slag. H är kvar i Stockholm så det blir en lite annorlunda helg, än vi vant oss vid de senaste åren. Ingen regel utan undantag och jag ska passa på att vara flitig i studentförberedelser och annat nödvändigt.
 
Hur som helst ska det bli skönt med helg och ledighet med ett och annat kvarvarande påskägg att nalla av, sovmorgon att njuta av och vårgrönska att knalla runt i.
 
Och räkningarna?
De tar jag i morgon.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben