Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Bröllopsbestyr och annat.

 
I helgen var vi här, jag och H. Vid kapellet i Arild på Kullahalvön där vi ska vigas om knappt tre veckor.
Kan inte riktigt förstå att vi snart är där. Datumet som legat där framme någonstans. Förbi semester, ledighet och terminsstart. Men nu. Nu börjar det bli bråttom att få färdigt saker och ting. 
För välplanerat folk med god framförhållning är vårt upplägg med att vänta in i det sista med att boka florist, kökspersonal, köpa skor, beställa tårta (om jag nu inte ska baka den själv?) och eventuell frisör - smått galet. Men så jobbar vi..haha! 
 
Jaja. 
Allt löser sig och jag skullet tro att det kommer jobbas intensivt med att få till alla små detaljer som vi lyckas komma på efterhand. Spännande ska det bli i alla fall. Och nervöst. 
 
 
 
Fina Arild!
 
 
Och här står jag och försöker se snygg ut i profil.
Har de senaste kvällarna gått en lång promenad på kvällen för att rensa huvudet som är fyllt av en massa. Bröllopsbestyr. Nytt jobb. Gammalt jobb som ska avslutas. En son som inte hittar arbete. Tonåring som ska börja åttan och vill ha påfyllning i garderoben och känslor som åker bergochdalbana. Viljor som ska tillgodoses. Tågresor. Ekonomi som ska gå ihop. Sådana saker. 
Ja, ni vet.
 
Andas. Håll huvudet högt. Blicken stadig.
 
 
Har låtit min kamera vila mycket i sommar. Vet egentligen inte varför, men troligen för att jag vill ha en ny...haha! Men så tillfredställande när den plötsligt åker fram. Älskar ju detta att fotografera och fånga ögonblicket. Skärpa blicken. Fokusera. Se detaljerna och förmedla känslan.
 
 
 
Jag bor så vackert. Mitt skåne.
 
Jag har fullt upp med att styra upp dagarna i en nystartad termin och tiden räcker som vanligt inte till. Jag skriver listor för att komma ihåg det viktigaste och benar upp göromålen. Tidigar morgnar och sena kvällar och jag tullar på sömnen.
Det är mycket spännande som ligger framför och det kommer bli en annorlunda men utvecklande höst. Det är jag säker på. 
 
I morgon lämnar äldste sonen Erik för att börja sin termin i Jönköping. Han har förärat oss med sin närvaro i några veckor och det kommer bli tomt när han lämnar. Vi ses dock snart igen då han återvänder till bröllopet.
 
Nej, nu är det hög tid för mig att avsluta skrivandet och låta sömnen ta vid,
I morgon ringer klockan vid ett tidigt klockan sex. Heja, heja!
 
Kram Cecce 
Kommentar postad
men oj, grattis!! hoppas du får lite vila så du kan njuta av den stora dagen <3
Svar: Tack! Jag vilar mellan varven:-)/Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben