Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Skön helg och rörig vecka.

 
 
Vilken underbar helg!
Sommaren kom tillbaks. Att stå inne och baka tårtor i varmt kök kändes allt annat än välkommet. Men...så fick det bli även om jag passade på att ta sköna promenader längs havet.
 
 
 
Det blev en  del reflektion där på bryggan med näsan mot horisonten, så här en vecka innan vigseln.
Håkan och jag har ju befunnit oss på var sitt håll och helgen som gick befann jag mig mestadels för mig själv. En lyx jag för några år sedan längtade efter men som numera hittas allt oftare när barnen vuxit upp och klarar sig själv.
 
Åh, jag börjar bli liiite nervös inför den stora dagen.
 
 
 
 
 Och jag är liiite nervös att moussen i bröllopstårtorna inte ska hålla stadgan så som jag vill. 
Det hade just varit snyggt - att servera tårtor som rasar i hop, eller nå´t.
 
Nu har jag i alla fall bakat tre stycken som ligger i frysen i väntan på att färdas norrut på fredag.
Kvar att baka är en vegansk tårta (som jag ännu inte bestämt utformandet av) och nägra chokladtårtor med kolafudge som i skrivande stund gräddas i ugnen.
 
Phu!
Har även skrivit ut sångtexter som ska ingå som del av ett festprogram/bröllopshäfte under middagsbuffen. Och råddat runt en del andra kvarvarande detaljer. Listan börjar så smått betas av och se mindre skräckinjagande ut.
 
 
 
I morgon blir det en runda till shoppingstråken i Lund för att köpa skor till Rebecca, hårprylar, såpbubblor, presentpåsar och annat matnyttigt.
På onsdag ska jag hem till Mona som ska göra mig ansiktsfin innan Håkan anländer på kvällen.
Torsdagen ska ägnas åt att inhandala vin och presenter och ett sita möte med Sofija - vår präst och även fru till min kusin.
 
Ja, och så ska jag jobba så klart och tjata om det goda samarbetet i hemmet. Diskmaskinen har nämligen bestämt sig för att strejka och jag har trugat två tonåringar att diska flera gånger om dagen.
Som om det inte räckte med att jag tömt semesterkassan på att köpa ny kyl, frys och ugn. Ja, ni hör ju.
Tur jag ska gifta mig rikt...haha!
 
Skämt å sido. Eftersom jag ska gifta mig med en händig man sätter jag hoppet till att han kan laga eländet när han kommer på onsdag. Är säker på att det är det han längtat efter mest - rensa diskmaskinsslang och avlopp - när han kommer hit.
Stackare.
 
 
 
Eva N
Kommentar postad
Har du fler timmar på dygnet än oss andra? 😙 Hoppas att diskmaskinen går att laga!
Svar: Önskar jag hade...haha! Nej då..jag kan vara envis och effektiv när det gäller antar jag.Håller tummarna för diskmaskinen!

Kram:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben