Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Solrostema och kalassöndag.

 
Bild: Pinterest
 
Det här med att välja brudbukett är inte så lätt. Bestämde mig ganska tidigt för att jag vill ha solrosor som tema. Tycker de är så fina och passar bra nu på sensommaren.
 
Med två veckor kvar (knappt) till den stora dagen börjar saker och ting få sin form. En del saker finns kvar att bestämma och fixa med och dagarna som ligger framför kommer ägnas åt att få klart det sista. Det dyker upp nya saker hela tiden som jag inte tänkt på och som helt plötsligt känns viktiga. Som vilken färg det ska vara på servetterna till exempel. Det kan man ju ägna en hel del tankeverksamhet åt om man vill..haha! Även om det blir ett litet bröllop med den närmsta famijen närvarande så känns det angeläget att det blir bra, så klart.
Idag bokade jag tid på frisörsalong för att få hjälp med håret på bröllopsdagen. En detalj jag egentligen tänkt klara själv, men vid närmare eftertanke tänkte jag att det ändå kunde vara värt att ta hjälp med. Jag kommer vara tacksam över det beslutet på bröllopsdagen misstänker jag.
 
Förutom att planera bröllop har vi firat min syster som celebrerat. I går begav sig jag, Håkan och Rebecka till Göteborg för att gratulera och fira min syster.
 
 
 
Vi bjöds på mycket och god mat!
 
 
 
 
Rebecca med kusin A. Han som har fått ett viktigt uppdrag på bröllopet!
 
 
Min syster och hennes väninna!
 
 
Ytterligare en av mina systrar som gärna ställde upp på bild med min italienska svåger.
 
Fick ingen bra bild av syster nummer tre, men hon var också med och gratulerade ska tilläggas.
 
 
Sen blev det tårtbuffe! Mums!
 
 
Jag hade tagit med mig denna tårta som jag provbakat inför bröllopet. Den fick godkänt av pestpanelen så i helgen bakar jag fler som läggs i frysen i väntan på bröllop. En mangomoussetårta med passionsfruktspure på en mandelbotten med choklad.  
 
En trevlig söndag och kalasavslutning på helgen som kändes alldeles för kort. Nu när man vant sig vid att vara långledig är en helg ganska futtig ur ledighetssynpunkt. Vips blev det måndag och ny arbetsvecka.
Mina dagar består mest av arbete, vardagsgöra och bröllopsplanering den kommande veckan. 
Det börjat bli liiite nervöst men också väldigt roligt. 
Jaja. Fortsättning följer och jag får återkomma med hur planeringen och uppladdningen fortskrider.
Men nu ska här sovas!
 
Kram Cecce
 
Eva N
Kommentar postad
Spännande att få följa med lite i dina förberedelser inför bröllop!
Svar: Tack Eva! Ska försöka uppdatera här så mycket jag hinner!:-)Kram!
cecce
Kommentar postad
Ååå vilken fantastisk dag du har framför dig! Bra beslut att fixa håret - tänk vad skönt att bli lite ompysslad en stund! Önskar er all lycka och hoppas att få se härliga bilder från er dag framöver!
Kramar
Svar: Tack:-) Det är lite nervöst nu..haha! Men jag ser fram emot nästa helg massor. Hoppas du och familjen mår bra!
Kram<3
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben