Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kalas och mellanmålstips!

 
 
Kusiner!
 
Idag begav oss min yngsta Rebecca, H och jag oss upp mot nordvästra skåne för att fira kusinen B som fyllde 14 år! Vi blev bjudna på god soppa, hembakat bröd, ost och semlor. Hur trevligt och gott som helst! Fick en bild på kusinerna kring bordet men var så upptagen med det familjära umgänget och med att höra hur min syster haft det i Indien där hon spenderat den senast månaden på ett ayurvedacenter, att jag glömde ta bilder på härligheten.
 
 
 
Fick däremot en bild på pizzabullarna jag bakade i kväll av den deg som blivit över från pizzabaket i fredagskväll. Visste ni att man kan spara överbliven vetedeg i kylen? Perfekt om man inte hinner baka ut all deg på en och samma gång. Pizzabullar är ett idealiskt mellanmål att förvara i frysen för hungriga ungdomar, så det är bra att göra en extra stor sats deg och tomatsås när man ändå är i farten att göra pizza. 
 
Så blev det söndagskväll helt plötsligt och dags att förbereda sig för måndag. Tyvärr (eller hur man väljer att se det) missade H tåget till Stockholm i kväll på grund av rådande snöoväder och kvällen blev något annorlunda än vi tänkt. Således blir det en tidig tur i morgon bitti till tågstationen i Lund i jakten på ett nytt tåg att ta sig norrut med. 
Här i den delen av skåne som jag vistas i har vi dock snöfritt, vilket jag är ganska tacksam för.
 
Annars en bra och skön helg, utan större överraskningar, då vi samlat energi för kommande veckas utmaningar. 
 
Hoppas ni också haft en vilsam och avkopplande helg!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
men jobbigt att resa i detta väder, man vet ju helt enkelt aldrig om man kommer fram. Håller tummar och tår!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben