Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man inte klagar.

 
Gårdagens alla-hjärtans-dags-prestenter till barnen och kollegan.
Choklad och lakrits - två av mina absoluta favoriter när det kommer till att lyxa tillvaron. Sista bilden är av det suddigare slaget men förutom chokladnalle och chokladlakrits är det mjuksega lakritspastiller med ingefära från J Bulow och en burk med godaste praliner från den samma.  
Åååhh...sååå gott!
 
Och idag är det fredag och H väntas hem under seneftermiddagen. Inte nog med att det är helg utan vi inleder även ett efterlängtat sportlov...(eller sofflov, vilket man vill). För mig lär det inte bli så mycket sportande men en hel del andra aktiviteter. Sportlovet brukar infalla med att det blir märkbart ljusare ute och våren brukar nafs runt huskropparna. Så även i år. I morgon väntar vi upp mot tio plusgrader här i skåne. Lovely!! Tänker att vi ska ta oss ner till havet, ut på bryggan och vända näsorna mot solen så fort vi tagit oss upp i morgon. 
 
Men först fredag med fix och trix inför H.s ankomst (städar fortfarande hysteriskt för att han ska komma), planering av kvällens middag, en tur till apoteket för inhandling av medikamenter (ja...rebecca ligger med feber och halsont!!) och sist men inte minst inplanera den där känslan av ångledighet i kroppen.
 
Fredag innan sportlov och H-samvaro.
Jag klagar inte.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben