Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vinterskärgård.

 
 
 
Det blev inte så många bilder tagna i helgen. Vädret var minst sagt grått och fuktigt och vi befann oss mest inomhus i sjöhuset. Min morbror och H hade lagt ut nät för att se om de skulle gå att få någon fisk och begav sig ut på isen i lördagsmorse. Själv tänkte jag att det kan ju knappast bli något annat än djupfryst fisk...haha!
De blev faktiskt en fisk av en ovanligare sort som jag inte kommer ihåg namnet på, men någon middagsmat räckte den inte till.
Annars en synnerligen skön och vilsam vinterhelg i skärgården med långa frukostar och mysiga samtal. I fredagskväll inledde vi helgen med att bli bjudna på middag vid brasan hos morbror och moster och i söndags påbörjade vi vårstädning av lägenheten i Globen. Bra när man kan förena nytta med nöje i en och samma helg.
 
Så här långt in i måndagskvällen har jag hunnit med både min sedvanliga cykelträning, fylla på i kylen inför veckan som kommer, laga korv stroganoff med mango chutney (nytt recept) och lite annan mer eller mindre tråkig måndagsgöra av det hushålleliga slaget. En vecka kvar till sportlovet och jag kan inte annat än att längta lite. 
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben