Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Hur klarar man sig utan?

Det bästa dagen bjuder i bildväg. Två bilder som trettonåringen tog med iPaden efter hon använt sin mamma som sminkdocka. Jag kände mig riktigt fin efteråt och fick henne att gå upp tidigt i morgon bitti för att göra om proceduren. Det är allt lite synd att bli sminkad precis innan läggdags, kan jag tycka.
 
 
Annars är dagens upptäckt hur beroende jag är av min tekniska apparatur. Inget nytt måhända, men sent i går kväll bestämde sig min ett och ett halvt år gamla iPhone SE att lägga av, närmare bestämt pekskärmen som fullständigt har låst sig. Således har dagen tillbringats helt mobillös! Vem kunde ana det när jag vaknade i morse! Det som varit jobbigast är inte det faktum att jag inte kunnat förmedla mig text-eller röstmässigt. Snarare bristen på viktiga appar som swish, bankid och mitt månadskort på skånetrafiken. Hur klarar man sig utan??
Begav mig till telenorbutiken under seneftermiddagen för att helt enkelt köpa mig en ny mobil. Vare sig den trevlige mannen på Appelsupport eller Telenorsnubben kunde få mobilen att fungera, så valet var enkelt. Utan en smartphone blir livet besvärligt konstaterade jag i ett försök till att döva ett dåligt samvete över ett köp som kunde kommit liite lägligare än precis efter jul....suck!
 
Så här sitter jag med en ännu icke invigd iphone av modell bättre (hoppas jag) och väntar på att tvätten ska bli klar. Terminens första arbetsdag är avklarad och jag känner mig trots allt nöjd med tilltaget.
I kväll ska jag komma i säng i tid (läs före klockan 23).
Hög tid att styra upp rutinerna!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Ja, man är riktigt beroende av mobilen idag. Som du skriver, många nödvändiga appar.
Roligt att bli sminkad. Mina tonåringar kan så mycket mer om sånt än jag nånsin kunnat.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben