Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När året var 2009!

 
Så har fredagen slagit ut i minusgrader och snötäckt mark och jag är i full gång med att förbereda kvällens middag. Om en stund måste jag resa mig från den här stolen och ge mig iväg för att hämta hem H från centralstationen i Lund och äldsta dottern Emma från samma stad. Ska bli härligt att skåla in helgen tillsammans med de jag gillar mest.
 
Har sett på facebook och instagram att folk delar bilder på sig själva från 2009 och 2019. Det hönder mycket på tio år minsann. Själv fick jag gräva i gömmorna ett tag för att hitta någon bild från året 2009, då bildarkivet då inte är i det närmast fyllt så mycket bilder som nu. Hittade i alla fall bilden ovan, då jag står i mitt dåvarande kök en dag i februari redo för att sätta igång bakmaskinen. Semlor i faggorna I guess.
Även om bilden visar en mycket yngre kopia av mig själv ser jag en trött fyrabarnsmamma med bonusdotter och sambo, stort hus och ett fartfyllt leverne som ledde till att jag gick rakt in i den berömda väggen med en seperation till följd. Hårda tider men också lärorika. Idag kan jag se tillbaka och minnas både det goda och onda, och också alla de livslärdomar jag fått på köpet.
 
 
2009 var också det året då bloggen föddes och jag började berätta min historia här. Bloggen firar alltså tioårsjubileum i år. Inte dåligt om jag får säga det själv! De första inläggen skrev jag dock på en annan portal, men flyttade ganska snart över till blogg.se där jag nu matat mitt kreativa cyberspace med bilder och berättelser.
Stort.
 
Tio år alltså och jag måste avsluta detta inlägg, innan tiden blir för knapp för middagsmaten.
Men ändå. Några rader minne blev det hur som helst!
Önskar er en riktigt skön fredagskväll och fin inledning på helgen.
 
Hörs igen!
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben