Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har ändrade planer.

 
 
 
 
 
 
I en hiss på Fotografiska!
 
 
Planen att ha en helg i stan och gå på Liljevalchs och vårsalongen för att titta på min kusins tavlor som är med i årets utställning byttes mot en helg i skärgården. Lite svårt att låta bli när solen skiner från klarblå himmel och vintersolen strålar på isklädd havsvik. Och så har vi ju förmånen att faktiskt kunna välja. 
Underbar lördag i vinterljus och natur alltså. Ska visa er bilder senare.
 
I gårkväll åkte vi dock in till stan för att möta H:s son L på Lilla Essingen för att landa på en liten restaurang som jag  inte kommer ihåg namnet på. Åt mig dock mätt och varm på en välsmakande hamburgare med tillbehör och tänkte återigen att jag har det förskräckligt bra som på under en timmes färd med kommunala medel kan röra mig från skärgård till innerstad utan alltför stor ansträngning. 
En mysig kväll avlöpte med mat och umgänge och reseberättelse från Mexico Och jag kunde inte låta bli att undra om jag någonsin kommer resa så långt bort under överskådlig tid. Reslusten väcktes till liv för ett ögonblick mellan tuggorna av hamburgare och aiolidoppade pommes. En vacker dag ska jag trotsa all rädsla och sätta mig på flyget till New York. Det borde jag väl ändå klara?
 
 
Inläggets bilder kommer från dagens besök från Fotografiska! Mitt favoritställe när det kommer till utställningar och fika. En vacker upplevelse med Kirsty Mitchells Wonderland, trevligt möte med Anna med familj, goda bakverk och fantastisk utsikt över stan fick avsluta denna Stockholmsvistelse.
Inte dåligt!
 
På ett tåg genom vintersverige är jag nu en timme försenad till Lund, men det gör mig inte så mycket. Jag har haft en makalöst skön helg med de bästa och 
jag sitter  skönt i sätet och tänker att jag borde unna mig att åka förstaklass lite oftare. Gudomligt skönt sätt att resa! Kaffe och kaka och gott om plats för ben, jacka och fototeknik apparatur. 
Yes, I like SJ. 
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Det verkar ju som att det blev en riktigt bra helg ändå.
Du tar så fina foton Cecce.
KRAM
Svar: Åh, tack<3Kram!
cecce
Kommentar postad
Gud så smarrig :) . Kolla gärna in min matblogg :) // Li
Kommentar postad
Härlig helg! fotografiska var länge sen, kanske för att jag bor 10 minuter därifrån...

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben