Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har snälla rutiner.

 
 
 
Fler underbara bilder från helgen i skärgården, i brist på andra.  
Veckan har börjat med ett svajigt vinterväder här i söder. I går morse vaknade vi till snö och ishalka och flera olyckor på vägarna rapporterades i morgontrafiken. I dag är snön borta igen och utbytt mot en gråmulen sörja. Temperaturväxlingar och nederbördsvariationer likt vädret i april har inlett året.
 
Helg i all ära, men konstaterar som förr mången gång att jag trivs i vardagens rutiner. Det känns trygga på något vis. Rutiner och förutbestämda aktiviteter att vila i. Att luta sig mot när januariledan tränger sig på. 
Jag njuter av de små sakerna i vardagen och försöker va snäll mot mig själv. Det är okej. Det räcker.
Jag måste inte så mycket. 
 
Lite otippat har jag fastnat i en serie på tv4play som heter Unreal och ägnar varje ledig space utrymme och tid att plöja igenom avsnitt efter avsnitt. Inget jag är van vid men ett ganska trevligt nöje...haha, även om det säkert finns både bättre serier och vettigare sysselsättning. Men ändå. En trevlig underhållning.
 
Och så har jag tagit upp min cykling på träningscykeln i bostadsrättsföreningens träningsrum och försöker installera en halvtimmes vana att cykla en halvtimme varje dag efter jobb. Har hittills lyckats ganska bra och tänker att det är en bra investering i mig själv.
 
Rutiner och vanor. Bra som mindre bra och livet traskar på.
Det får man vara nöjd med.
 
Kram Cecce
 
 
Mirre
Kommentar postad
Ohh så vackra kort
Kommentar postad
men ja, var snäll mot dej själv. cykel en halvtimme och sen serier låter underbart, var snäll mot dej själv... <3<3<3
Kommentar postad
Rutiner och vanor är nyttigt för mig, vill sååå hitta tillbaka! :)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben