Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man laddar för vårtermin.

 
Kvar av julen - en ask praliner med chokladhjärtan som H lämnat kvar vid sängbordet, och som jag överraskades med efter hemkomsten efter att ha avlämnat densamme på centralstationen i kväll.
Kärlek!
 
Kan inte riktigt förstå att jullovet är slut. Samtidigt känns det längesedan jag hälsade mina elever god jul och stressade iväg ut i julhandeln.
 
Det har varit ett innehållsrikt lov i både festliga och avslappnade rum och jag har fått njuta av att ha alla ungdomarna hemma. Äldsta sonen lämnade idag för Jönköping och studierna och efterlämnade det tomrum som alltid infinner sig när man lever nära. H lämnade också boet under kvällen och sitter i skrivande stund på tåget mot Stockholm. Kvar är vi tre -  som fortfarande är sammankittade i tid och rum, en dotter, en son och jag. En trogen trio som nu laddar för arbete och ny termin.
Vemod blandas med förväntan i någon slags igenkännbar blandning. Det ska bli spännande att se vad som väntar runt kröken. Vad året 2019 kan bjuda på.
Har inte riktigt hunnit lägga upp några bra strategier inför året som kommer än, men de utkristalliserar sig så småningom. Klart är i alla fall att det finns saker att hålla kvar i från förra året (cyklingen till exempel) och vissa förbättringsmetoder att ta tag i.
 
 
Har plockat undan allt julpynt men en och annan julstjärna lyser fortfarande på sin närvaro.
Liksom pepparkakshusen som döttrarna gjorde i mellandagarna.
 
 
Fint! Inte sant?
 
Morgondagens prövning lär bli att stiga upp i ottan vid ett tidigt klockan sex. Ojojoj....vet ärligt talat inte hur det ska gå då vi vänt upp och ner på tider och dygn de senaste veckorna och sovit som tonåringar långt ifrån vad som anses som anständigt...haha!
Laddar med några extra chokladhjärtan och hoppas det håller!
 
Så. Tack för jullov. För alla fina stunder. För sill och julskinka och glöggfryntliga tider.
Nu är det dags att ta stegen ut i vårterminen 2019.
 
Tror faktiskt jag är redo.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Det brukar gå bättre än väntat att börja jobba. Det går hyfsat fort att komma in i gängorna igen.
Här blir vi oxå en mindre imorgon. Det är med blandade känslor jag skickar iväg henne igen. Men det är ju snart fredag igen.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben