Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Om en drygt en månad...

Barndomsvyer,
 
 
Så händer det där igen att dagarna rusar iväg i sommarvarandet och jag befinner mig hopplöst efter i uppdateringarna i min digitala dagbok.
Vi har i alla fall ägnat de senaste dagarna åt en tur längs västkusten och tillbringat ett mysigt dygn i stora huset i Göteborg hos min syster och svåger. Jag och Rebecca tog tåget i onsdags (att åka tåg med en fjortånåring är en upplevelse...haha!)  till Göteborg och sammanstrålade med Håkan efter en veckas frånfälle på olika håll. Ett härligt dygn med god mat, en massa prat, kusinhäng och alltmänt skönt häng. Sånt tackar vi för. 
På vägen ner mot skåne stannade vi till i Slöinge och besökte Solhaga Stenugnsbageri & Cafe - där jag för några år sedan gick en bakkurs hos Sara och lärde mig baka  de godaste baugetter. Ett besök som kräver sitt eget lilla inlägg.
 
Nästa stopp på vägen söderut var i mitt barndomshem hos mina föräldrar men även min andra syster och svåger där vi fikade under ett tak av murgröna och sedemera grillade korv och idkade familjärt umgänge. Håkan och jag tog oss en tur ut i bygden längs slingrande landsvägar för att beöka kapellet i Arild där vi ska gifta oss i augusti.
 
 
 
Ett litet medeltida kapell vid Kullaberg. 
Tänk, att här ska vi stå om en månad på väg till vigsel. Lagom stort för ett mindre bröllopssällskap.
 
 
 
Lite nervöst, men mest kul och spännande.
 
 
Tänk att det blev vi.
 
 
I Arild har jag vistats mycket som barn och i ungdomsåren. En underbar plats och fantastisk natur.
 
 
 
 
 
Det kändes bra att strosa omkring i den lilla fiskebyn och bara göra sig hemmastadd och förberedd inför det som kommer. 
 
Mer förberedelser blev der i går når vi flängde runt och provade kostymer...
 
 
Inte helt enkelt. Vilken färg? Passform? Material? Det finns mycket att välja på och till sist hittade vi det vi sökte. Det blev dock inte den på bilden, även om den var fin.
Vi fick väldigt bra service i alla butiker vi var i. En expedit erbjöd sig till och med att låna ut sin egen kostym då den inte fanns kvar i rätt storlek..haha! Det kan man kalla service!
 
Nåväl.
Nu är kläderna klara så när som på skor. Skönt att det är ordnat. Det finns en hel del kvar att ta tag, för även om det blir ett litet bröllop med de närmaste så är det mycket att tänka på. 
 
I morgon åker vi tillbaka till Stockholm. Denna gång följer Rebecca och kusin E med, vilket är trevligt.
Vädret lovar sol och värme och jag ser fram emot att kanske ta sommarnes första bad.
Vem vet?
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben