Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Förändringsvindar i sommarskrud.

 
Sommaren pågår för fullt, och jag är inte flitigast i stan på att uppdatera i min digitala dagbok.
Det är mycket som kommer emellan mina digitala ambitioner, men det är kanske så det ska vara i sommartid.
 
Just nu går min tid åt till att vara sjuksköterska mellan familjemedlemmarnas pågående olika virus/bakteriehärdar. Håkan ligger i någon slags influensa. Rebecca har fått konstaterat halsfluss och Erik brottas med en icke-så-lätt-behandlad hjärnskakning. Kvar är jag och en arbetssökande studentson som håller ställningarna i ett för antalet kroppar underdimensionerat hem.
Värmen gör sitt till i lust och ork att företa sig något annat än långsamtgående aktiviteter som promenader vid havet i ljumma, ljuvliga morgonar och kvällar. Sejourer i tvättstugan. Uppräthållande av matbestånd i kylen, måltidsplaneringar och tillagning av densamma.
 
 
 
Vid havet klarnar det mesta...
 
 
 
 
Bakom allt det sommarsköna och sjuka har det pågått febril verksamhet i mitt inre och yttre. 
Jag har köpt ett kylskåp då mitt andra bestämt sig för att inte hålla anständig temperatur. Jag har köpt ny, efterlängtad och omtjatad säng till Rebecca. Heja Blocket!
Jag har bestämt mig för brudklänning i en omättlig mängd vackert sommartyg i olika prisklasser och färger. Vad har man egentligen på sig när man gifter sig för andra gången och befinner sig i livets mittfåra där visionerna om sagobröllop mattats av en smula?
Ni lär får se.
 
Och sist men inte minst har jag bestämt mig för, efter otaliga vändor och våndor i hjärnkontoret, att byta jobb och avsluta min anställning i kommunen efter tjugo år. Nytt spännande arbete med nya utmaningar väntar till hösten. Det ni! Inte illa spottat under rådande semester...haha!
Ibland undrar jag om mitt liv någonsin kommer bli sådär lugnt och städat som jag ibland får för mig att alla andras är.
 
Nåväl.
Slut på denna dags uppdatering från sjukhemmet.
Idag har jag inga andra planer mer än att andas ut. Andas in. Slänga in dagens tredje maskin tvätt. Sola lite. 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Åååå vad mycket spännande du har framför dig. Älskar människor som vågar. Det är ju bara de vi aldrig gjorde som vi ångrar tror jag. Kram Anette
Svar: Hej Anette! Ja, det blir spännande med lite nytt!Ska berätta mer senare vad det innebär, men det är fortfarande inom skolans värld så inget drastiskt byte på karriärsstegen:-)
Hoppas allt är bra med dig och att du får en skön sommar:
Kram!
cecce
Kommentar postad
Härlig dag låter det som att du haft! :)
Svar: Tack!:-)
cecce
Eva N
Kommentar postad
Trist såklart med alla sjukdomar, men bra att du kan pyssla om sjuklingarna.
Så spännande med nytt jobb, grattis! Hoppas du vill dela med dig av vad det blir i framtiden.
Svar: Hej Eva! Tack:-) Jadå, jag ska dela med mig vad det är för jobb jag bytt till. Det är fortfarande inom skolvärlden så inget drastiskt, men ändå. Annorlunda mot det jag gjorde förut. Ska bara landa lite i förändringarna själv först men berättar mer senare:-)Må så gott i sommarvärmen! Kram
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben