Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Drömmar i gult.

 
Det filmas, bakas och vispas i mitt kök. Rebecca har fått en uppgift i skolan om att filma en hemkunskapsuppgift och berätta hur görandet går till. På engelska. (Bara det?) Ingen lätt uppgift om ni frågar mig, men hon klarar det galant. I alla fall blir bullarna fantastiska och jag ser fram emot en semla lagom till kvällsteet. Ska bli spännande att se filmen sen, as well.
 
Det där med att ha en trettonåring i boet är väldigt livgivande kan jag tycka. Alla känslorna finns liksom representerade i rummen...haha, och jag försöker hänga med i turerna. 
 
För övrigt har jag betsämt mig för att inte handla en massa nytt i klädväg (försöka duger), men det är svårt när det finns så mycket fint. Just nu lockar allt med färgen gult (och rosa).
Använder sällan kjol (till förmån för klänning) men skulle kunna tänka mig göra undantag för den gulblommiga drömmen ovan. Och så ett par bruna stövlar då mina gamla är uppslitna, och nya sneakers. Gärna ovanstående med gulddetaljer. En varm gul tröja och en scarves hade inte heller suttit fel. 
 
När jag ändå är i farten så vill jag ha en gul matta i hallen - något jag drömt om länge. Den hade lyst välkommen varje dag jag kommit hem. Inte sant?
 
 
 
 
Nåja. 
Drömma kan man ju alltid...
 
 
 
 
 
Drömmen om semla blir i alla fall sann och nu ska jag avnjuta minst ett exemplar, dagen till ära. Är det fettisdagen så är det. Man kan inte säga att trettonåringen lyckats bra med sitt bullbak.
Och här slutar alltså sagan för denna gång. 
Med gula drömmar och en mumsig semla. 
 
En bra tisdag med andra ord.
 
 
Kram Cecce
 
 
 
 
Kommentar postad
Mer hemuppgifter av det slaget! =)
Svar: Absolut:-) Det engagerade!Kram!
cecce
Kommentar postad
Och mamma fick godsaker;)
Svar: Exakt:-)Hoppas din helg varit bra:-)
Kram
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben