Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Helgen, såsom den blev.

 
 Nja, vårsolen kom av sig lite och byttes mot en gråmjölkig historia. Dunjackan åkte på igen, liksom en och annan vante.
Men havet är alltid vackert och vi njöt av promenaden vid stranden idag.
 
 
 
 
 
 
Min H!
 
 I lördags styrde vi vår röda Golf norrut mot Broby för att träffa H.s bror med familj och sedemera även H:s pappa och även son som åkt ner från Stockholm för att träffa farfar. Det blev en riktigt mysig dag med promenad längs Helge å som varvades med soffhäng och äppelpaj med vaniljsås. H:s pappa bjöd oss allihop på vegansk gryta med etiopisk peppar fram emot kvällen innan vi stryde kosan hemåt igen.
 
En fin dag.
 
Söndagsplanen bestod i att frosta av min frysbox, montera ihop en styck Malmbyrå från Ikea och en övningstur med mellansonen till Lund. En plan som höll hela vägen fram och som piffades upp med en och annan kaffekopp, kaka och promenad vid havet. 
 
Två fina helgdagar alltså. Ingen stress. Nybakade scones. Sovmorgon. Mjuka samtal om sådant som är viktigt just nu. Om framtiden. Alla barnen. Hur vi ska knyta ihop säcken såsmåningom och om hur det är värt besväret att renovera ett badrum eller inte. Sådana saker. Drömmar och verklighet ska liksom passas ihop. Spännande lär det bli i alla fall.
 
 
Avslutar med en bild på mig och Rebecca i träningsrummet i kväll.  Denna trettonåring som alltid får mig att känna mig levende...haha!
 
 
Hoppas ni också haft en härlig helg.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilka fina bilder !
Svar: Tack snälla:-)
cecce
Kommentar postad
Fina bilder och en härlig helg. Hoppas drömmar och framtid blir magiska <3
Svar: Tack:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben