Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man önskar en trevlig helg.

 
 
Inleder med en bild tagen förra helgen, då H och jag vilade benen på Scandic Malmen vid Medborgarplatsen på Söder i Stockholm och värmde frusen lekamen med irish coffee och en kaffe Karlsson. Solen sken till skillnad från idag då regnet öst ner större delen av eftermiddagen. Mindre mysigt men våren bjuder på blandad kompott vädernässigt och det är bara att hänga med.
 
 
Och nu:
Fredagsmys som lägrat sig i soffan. En trettonårings kropp insnärjd bland kuddar och filtar. Talanger på TV:n framför. En älskad man med sin mobil på en armlängds avstånd, anländ från huvudstaden för några timmar sedan. 
Vi är mätta. Nöjda. Redo för en helg utan för många inplanerade åtaganden. Inga alls om jag ska vara ärlig, så när som en övningkörningstur med mellansonen. Skööönt!
Så jag tänker inte göra så mycket mer än så här. Njuta av en fredagskväll med de jag gillar mest och önska er alla en riktigt härlig helg.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Låter härligt! Har precis hittat tillbaka till bloggandet. Har haft en låååång paus. Kul att jag sprang på dig det första jag gjorde :-)
Kommentar postad
Låter som den perfekta fredagen om du frågar mej=)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben