Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Om en timme...

 
..är jag framme i Stockholm och passar på att kika in här för att önska er en trevlig fredag. Men även för att få lite omväxling i ett mer eller mindre planlöst surfande här på datorn. Det är sånt jag håller på med när jag åker tåg mellan väst och öst. Fyra timmars ställtid att utnyttja vid datorn omväxlande med att sitta och stirra ut genom tågfönstret på ett förbipasserande sydsverige. Rätt meditativt kan jag meddela.
Och däremellan smsa till hemmavarande barn. Typ...har du blivit hämtad? Glöm inte dra ut kontakten till kaffekokaren. Klä er varmt när ni går ut!! Det sistnämnda utropet föranledd av dagens storm som drar förbi sydvästkusten nu under eftermiddagen och som jag så vackert åker ifrån.
Tillbaka får jag kortfattade svar som: ok mamma och jag hör deras vi-vet-suckande ändå hit...haha!
 
 
Bilderna tog jag i veckan då jag tog in våren inomhus häromdagen och satte i en vas på soffbordet i vardagsrummet. Så nära våren jag kan komma just nu tycks det.
 
 
Nåja. Det är fredag och jag är ledig och jag ska snart sätta fötterna på Stockholms central och andas in doften av storstadstress, varm asfalt blandat med bränt stål från ett nyss stannat tåg.
Älskar den doften och känslan av att ha försvinna in i folkmassan när stegen snabbas på för att  styra ner i underjorden mot tunnlar och rulltrappor för att slutligen landa i en varm välkommenhit-famn!
 
 
Så. Dags att packa ihop min tekniska apparatur, avsluta detta inlägg om just ingenting.
Jag tackar SJ och ställtiden och emottar varje uns fredag med förtjusningen allt det för med sig.
 
Puss och kram
Cecce
Kommentar postad
Önskar dej magisk tid här i Stockholm och hoppas du ska göra nåt riktigt kul=)
Kommentar postad
Hoppas du ska ha en fantastisk vistelse i Stockholm!
Svar: Tack! Det hade jag. Hoppas din helg också var fin:-)Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben