Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Stockholmshelg!

 
Stockholmsvyer!
 
Har haft ytterligare en underbar helg i vår huvudstad med mycket flanderande till fots genom ett bitvis kylslaget Stockholm men också soligt och vårlikt. 
 
I lördags gick vi från Globen ner mot Hammarby Sjöstad för att hälsa på moster och morbror. Morbror är nyopererad och vi hjälpte moster genom att köra henne till skärgården och huset där för att vattna blommor och hämta lite saker. Eftersom vi fick låna deras bil passade vi på att ta bilen till Vallentuna för att fika med kanelbullar och kladdkaka med våra vänner Maria och Niklas.
Alltid lika trevligt att mötas och det blev en härlig lördagseftermiddag.
 
 
 
 
Skärgårdsvyer, ute vid sjöhuset hann vi också med i lördags.
 
 
För övrigt denna helg har vi hållit oss i stan, i lägenheten och åtnjutit stans möjligheter.
 
 
 
 
På söndagstur genom Gamla Stan idag, då vi vandrade från Globen genom Söder vidare till Gamla Stan för att såsmåningom landa i centrum och Central Stationen.
 
 
 
Vackra Gamla Stan!
 
 
Får berätta med om helgen senare för nu är det hög tid att komma i säng. Det har varit en härlig helg men också lite brist på sömn då fredagsnatten ägnades åt samtal med sonen som blivit av med sin mobil, idkort och bankkort ute i Malmönatten. Suck! Ingen bra början på helgen. Nåja, det löste sig tillfälligt med hjälp utav stöttning från kompisar.
 
I morgonkväll får jag finbesök från Oskarshamn av Ramona som jag inte träffat på länge. Ser fram emot det och tänker att jag inte ska vara i rekorderligt skick. Bäst att inte låta tiden svämma ut vid datorn utan få några timmars sömn innan söndag blir till måndag.
 
Hoppas ni alla haft en fin helg.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben