Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Våren och fredagen.

 
Bild från igår då jag mötte upp min kusin för en fika på Inkognito-kafe här i Lund. Ett av mina favoritkafeer i stan som absolut är värt ett besök om ni har vägarna förbi. 
Jag mumsade i mig en passionsfruktscheesecake som var magisk god medan vi avhandlade livets vedermödor och trevligheter.
Vår afterwork förlängdes sedan till Valvet, där vi intog afterworkbuffe, svingade ett glas vitt (eller var det rött?) och fortsatte prata livet. En härlig eftermiddag/kväll som avslutades på hemmaplan med att göra kycklingsallad inför sonens utflykt till Vallåsen för skidåkning idag. 
 
 
 
Och så blev det f r e d a g. Solsken. Blå himmel. Lila och gula krokus. 
 
Hur underbart!!
 
 
 
 
Vi har förärats med ett fantastiskt väder och promenaden upp mot Lunds Arena i morse för en utbildning i kränkande behandling tillsammans med alla annan skolpersonal runt om i Lunds grundskolor, var frisk och skön. Jag och kollegan Lisbeth träffades för en kaffe på Espresso House i morse innan vi tågade iväg genom ett vårlikt Lund. 
 
Solen och våren suger musten ur mig känns det som...haha, och så här långt in i eftermiddagen har jag landat vid ett stökigt köksbord och tänker att det allt skulle vara en bra ide att sätta igång med lite uppröjande verksamhet innan det är dags att hämta H vid stationen.
 
Fler än jag som tycker veckorna består av måndagar och fredagar? Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen. Vips var det liksom fredag igen. Inte mig emot då jag alltid längtar efter fredagar, med Stockholmsbesök på ena eller andra hållet. Ser fram emot hans ankomst och helgen som ännu är ganska oskriven.
 
Hur som helst är det dags att fälla i hop datorn och ta tag i kvarvarande göra innan det är dags att hålla helg!
 
Kram till er alla!
 
Cecce
Kommentar postad
Solen är så välkommen, ditt inlägg fick mej att le. Önskar dej en magisk helg=)
Svar: Tack! Hoppas du haft en riktigt fin helg!Kram!
cecce
Kommentar postad
Solen och våren suger inte musten ur mig, den pumpar in must känns det som, genom mun och näsa och intravenöst... jävlar vad mustig jag blir ;D
Svar: Hahaha! Härligt:-)Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben