Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Från lakrits till ansiktsmask, cheesecakemuffins och vardagsrulijans.

 
Morsdagspresent från Emma.
Hon som också gillar lakrits och vet vikten av att ge sin moder en burk finlakrits. Denna gång från Haupt - kulor av mörk choklad, kallpressad rapsolja och rapsfrön med kärna av saltlakrits. Lägger sig som bomull runt modershjärtat...haha!
 
 
Dessutom fick jag kaffe på sängen och framdukad frukost som avnjöts med dessa två tjejer och döttrar.  Efter frukost blev det spa med ansiktsmasker inhandlade av Emma i Dusseldorf. 
En kul bild om än skrämmande.
 
 
 
Mitt bidrag i morsdagsfirandet blev nedanstående cheesecakrmuffins som jag provbakat kvällen innan. Sååå goda! Och enkla att göra. Lovar skriva ner receptet i nästa inlägg.
 
 
 
 
Helgen som annars innefattade brödbak till studenten, avslutades alltså på bästa sätt med de mina. 
 
För övrigt har måndag och tisdag rullat på i ett nafs. Jag vaknar, åker till jobbet, handlar mat, lagar mat, köper körpaket på körskola och bokar körlektioner, ororar mig för att hinna med allt inför student och skolavslutning och somnar någonstans vid tjugotre och sen börjar allt om igen.
 
Igår var jag hemma hos M och hennes väninna som var på besök från Iran. Två iranska kvinnor som gjorde mig ansiktsfin med vax och trådning. Om det gjorde ont? Nja...ganska. Men det fick det vara värt. M bjöd i vanlig ordning på varmt te och iranska bakverk och bjuder alltid på gästfrihet och värme. Gick därifrån i gårkväll, rosig och fin med tacksamhet över att just våra vägar korsats för något år sedan.
 
Nu ser jag fram emot att få idka ledighet i fyra dagar. På torsdag åker jag till Stockholm och förenar mig mig med Håkan och skärgården. Äntligen. Det är snart två veckor sedan vi sågs så längtansgraden är högre än vanligt.
 
Men först ska jag ha tisdagskväll och ska ägna mig åt tvättstugan innan jag och Rebecca slänger oss i sängen framför Netflix och Modern Family. Ett litet kvällnöje hon och jag har nuförtiden och ett utmärkt sätt att avsluta en dag på. 
 
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Oj vad gott det såg ut! Det var länge sedan man gjorde nåt godis! Får se om jag slänger upp det på matbloggen framöver! :) //Li

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben