Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man svarar ja.

 
Påskafton 2019.
Ett minne  i hjärtat för evigt.
 
Det var en av de där vårkvällarna när luften är ljum och sanden ovanligt varm. Vi tog en avstickare ner mot stranden, vid foten av Kullaberg, i närheten av Nyhamnsläge. Där vi har gemensamma rötter och utan att ha vetat om det badat i samma vatten under uppväxten. 
Där vid en av våra favoritplatser föll han på knä. Solen stod lågt och vattnet var lugnt och tiden stod stilla när frågan landade mjukt i knät tillsammans med en upphittad sten i formen av ett hjärta och några lila små blommor.
 
Ja!!
Svaret var självklart och tydligt.
 
 
 
 
I helgen växlade vi ringarna som vi köpt tillsammans och som blir symbolen för livet och kärleken! Det blir en fin sommar med bröllopsplanering och drömmar.
 
I morgon åker jag till Linköping med kollegorna på Sjukhusskolan och ser fram emot konferens och frottering med andra kollegor från resten av landet. Har faktiskt aldrig varit i Linköping "på riktigt" och det ska bli kul att få utforska en ny stad även om programmet är digert.
Studentsonen far till Mallorca och mamman har ägnat kvällen åt förmaningar och komihåg. Jag oroar mig säkert i onödan - men ändå! Det ska bli skönt när han är hemma igen.
 
Dags att fälla i hop datorn och få lite sömn innan natt blir till dag.
Det är mycket nu.
 
Kram Cecce
Eva
Kommentar postad
Grattis!!!💑
Eva N
Kommentar postad
Stort grattis till er! Vilken vacker sten ❤
Tina
Kommentar postad
Härligt och grattis! Och spännande!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben