Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sjukhuslärarkonferens i Linköping och lördagsplaner.

 
God morgon lördag!
 
Dagens inlägg består av bilder från Sjukhuslärarkonferensen i Linköping, dit jag och mina kollegor styrde kosan i tisdags. De senaste dagarna har jag varit fullt upptagen med att möta sjukhuslärare från hela Sverige, lära mig nya saker, inspireras och frotteras och inte minst - äta omåttligt mycket och god mat på Frimurarhotellet/Scandic.
Ojojoj...här blev man bortskämd!
 
Tack Linköping. 
 
 
Jag och Lisbeth delade rum.
 
 
Föreläsningar.
 
 
I tisdags var vi ute och käkade på en grekisk restaurang i centrala Linköping. En bra början!
 
 
I onsdagskväll blev vi bjudna på en fin middag på hotellet.
 
 
 
 
Lisbeth och jag delade inte bara rum utan passade även på att dela en flaska champagne som Lisbeth hade med sig för att fira min förlovning. Choklad och en bra serie på Netflix (Rita! Har ni sett den?) Det blev en riktigt mysig firarkväll - det vill jag lova!
 
 
Ingen kommentar till denna bild.
 
 
Jag anlände hemmet under torsdagskvällen - mätt, nöjd och däst och efter arbetsdagen igår landade jag mjukt i sängen med glasskålen på magen tillsammans med mitt för tillfället enda hammavarande barn med en annan Netflixserie för ögonen, innan vi båda somnade bland kuddar och täcken. Huller om buller rakt in i helgen.
 
 
Vaknade nyss av solens intensiva strålar som envist letat sig in i sovrummet. Vem vill och kan sova då? 
Dagens första kopp kaffe avnjuts således här - framför datorn med uppdatering och summering innan det är dags att ta tag i resten. 
Ikväll kommer min H så äntligen hit, från Göteborg där han tillbringat lördagen med arbete. Sonen är i Spanien och Rebecca ska på övernattningsparty så jag laddar för en god middag och återförening i tvåsamheten. 
 
 
Fram tills dess ska jag ägna mig åt viss uppröjning i boet och att fortsätta med pajbak inför kommande studentfirande för min Spaniensemestrande son. Tiden börjar bli knapp och det finns mycket kvar att göra.
 
Så, kvinna! Sätt i gång.
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben