Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Familjeyra!


(null)

Livet består av fredagar och måndagar. Ibland känns det nästan så i alla fall. Nyss var det fredag och vips så knackar måndag på dörren igen! Och däremellan en helg som bestått av en faslig massa förberedelser inför dagens familjesammankomst med Rebecca i centrum. Min nyblivna fjortonåring blev firad med sång och presenter och tårta! Mormor, morfar, syskon, mostrar, kusiner och Lotta kom för att fira.
Jag hade gjort kycklingsoppa efter ett recept från Kiviks Musteri med smak av äpple, curry och chili som avnjöts med bröd från Baggagården och ost därtill.

(null)
(null)

Till efterrätt blev det två olika sorts tårta. Casablancatårta - Rebeccas favorit med maräng och vaniljsmörkräm med hackad daim, och äppelmarängtårta med vaniljsås! 
Mums!!

(null)

(null)

Storasyster Emma....

(null)

Morfar...

(null)

Mormor.,,

(null)

....och lilla E som fick jobba lite för att komma åt godiset längst ner i skålen.

(null)

(null)

Storebror A hamnade också på bild ute på min inglasade balkong där det fortfarande är varmt nog att sitta och inta kycklingsoppa.

(null)

En samling härlig familj som nu firat det för i år sista födelsedagskalaset vad gäller kusinskaran. Nu planeras det julsammankomster i stället och även om det är en del tid kvar innan julen står för dörren vet vi att det går fort dit.

Alltså har helgen gått åt till att baka tårtor och förbereda kalas och mycket mer än så har inte hunnits med.  Jag och Håkan har mest mötts vid köksbordet inmundigat frukost och middag och har däremellan vistats på olika håll i olika göromål. Det blir så ibland,  Tiden tillsammans blir än mer komprimerad när man bara har helgerna att umgås i och det är mycket som ska samsas samman i tid och rum. Längtar alltid efter helgerna vi har i tvåsamhet.

Nu krånglar bloggverktyget i appen så jag håller på att bli galen. Men timmen är sen och jag ska upp okristligt tidigt i morgon för att hinna med ett läkarbesök innan jobb i morgon.
Så.
Tack för denna helgen.
Hoppas ni alla har det bra.

Kram Cecce
Kommentar postad
Men vilken vilken härlig helg ni haft! Så underbart att fortfarande kunna sitta ute på balkongen. Det låter väldigt gott med kycklinssoppa!
Svar: Ja! Det var en härlig helg om än intensiv! Och snart är det dags med helg igen😊!!
Tiden går snabbt...
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben