Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Gammalt och nytt i Malmö.

(null)

Bilden är tagen genom fönstret på buss 134. Vi har nyss kört in i Malmö och färdas längs med kanalen i morgonsolen. Jag skymtar huset där jag bodde för sisådär trettio år sedan och minnesbilderna swishar förbi. Jag gick min utbildning på musikhögskolan och lärarhögskolan och livet var ungt och spännande.
Det är det nu också...haha! Även om jag är årsrikare och visare av livets framfart är det fortfarande spännande att se vad som väntar kring nästa krök.
I alla fall.
Det här är min nya resväg till mitt nya jobb i centrala Malmö. En färd på dryga halvtimmen och det är fortfarande lite ovant. Annorlunda men bra. Jag passerar min gamla bostad och tänker att det är kul att vara tillbaks.
(null)

Här är huset på Varbergsgatan där jag numera håller till om dagarna med mina nya kollegor!
Vi är fyra stycken som ska hjälpa hemmasittare tillbaka till skolan igen och jag har nu påbörjat min insats med min första elev. Är ganska trött när jag kommer hem om eftermiddagarna efter att ha acklimatiserat mig i allt det nya. Det får man räkna med när man byter arbete.

Det blir alltså bilder på byggnader i dagens inlägg.  Så här långt in i veckan är det fullt upp med att anpassa mig in i vardagens nya rutiner. Jag är dessutom datorlös vilket gör att mitt skrivande inskränker sig till mobilen (om det är någon som tycker det ser annorlunda ut). Nåja, det ska lösa sig så småningom.

Ny resväg. Nytt arbete. 
Det finns mer att förtälja men just nu är ögonlocken för tunga för några längre utsvävningar i bloggsfären. För det har jag lärt mig - sömnen är viktig och skall icke tullas på.

Ser fram emot att det snart är helg (igen!) och det är dags för mig att åter ta mig mot huvudstaden och mannen  som väntar.
Hoppas ni alla har en bra vecka så här långt!

Kram Cecce
Kommentar postad
Vad roligt att få se huset du bodde i för länge sedan. Det blir som en nostalgitrip varje dag ju, :-)
Svar: Ja...det har du rätt i. Lite nostalgi varje dag blir trevligt😊
Trevlig helg!
Kram!
cecce
Tina
Kommentar postad
Spännande!
Svar: Ja!! Det är alltid utvecklande att börja nytt😊 Trevlig helg!
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben