Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en helg i sikte!

(null)

Malmö!

(null)

(null)
Gatan utanför min arbetsplats på Möllan i Malmö.

Freeedag!
Gick igenom ett solvarmt myllrande Malmö på väg till centralstationen efter arbetsdagens slut. Har lyckan att sluta lite tidigare på fredagar och kan komma iväg i någorlunda rimlig tid för att det ska vara lönt.
Vinterkappan kändes alldeles för varm och den medtagna halsduken åkte längst ner i väskan. Femton grader varmt och vintern känns just idag långt borta.
Veckan har varit fin. En hel del arbete på nya jobbet har hållit mig sysselsatt, både praktiskt men också i tankarna. Det är mycket nytt att förhålla sig till när man byter arbetsplats, stad, miljö och arbetskamrater. Känner mig dock trygg i min roll som lärare och det är en skön känsla att vara rätt man på rätt plats.
Jag börjar komma till den punkten i livet där jag kan luta mig mot erfarenhet och kunskap. Både i arbetsliv och livet i allmänhet. Och inte minst klokskapen kring hur jag själv fungerar och behöver ha det för att trivas.
Inte illa.
Nu ser jag dock fram emot helgen med min man. Ska bli skönt att komma ut i skärgården en stund. Andas frisk luft. Ha sovmorgon. Vila hjärncellerna från pedagogiska kullerbyttor.
En middag med nyfunnen grannvänskap på lördag och födelsedagsmiddag i stan för Håkans son på söndag är planen.
Får ibland nypa mig i armen över det faktum att jag numera bara kan lämna. Åka iväg. Tillbringa tiden utan att någon efterfrågar mig och utan dåligt samvete över frånfälle från hem och barn. Något som var mer eller mindre otänkbart för fem år sedan.
Hej hopp. Åren flyger. Barnen flyttar ut. Jag åker tåg. 

Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på Outlander på Netflix. Äta en gratis chokladboll i förstaklassvagn. Insupa fredag.

Önskar er alla en fin helg!!
Kram CecceDESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben