Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har mer tid men hinner mindre.

(null)

Hösten är min favoritårstid alla kategorier. Igår var vädret så där magiskt. Luften var ljum, solen gul och färgerna rostiga och mätta. Fick med mig Rebecca ut på en promenad under seneftermiddagen efter jobb. Nästan utan tjat. Det där med att få sin tonåring ut på promenad är inte alltid det lättaste men denna gången var hon på och fick i ett svagt ögonblick låna min kamera. Resultatet ser ni här. Fina bilder! Min fjortonåring kan fotografera minsann.

(null)

(null)

(null)

Vackert!

Det här med att blogga framför tv-apparaten är inte att föredra. Speciellt inte framför Hela Sverige Bakar, när man är en baknörd som jag och jag blir avbruten i skrivandet i förmån för rasande eleganta bakverk! Sugen blir man också...haha!
På tal om det hamnade jag idag på kakbuffe på St Jörgen hotell i Malmö. Inget för den som inte har karaktär....Ojoj....så smarrigt!

(null)

(null)

Nu var jag inte där bara för att äta kakor utan för att förkovra mig i kartläggning vad gäller elever med särskilt stöd.  En intressant eftermiddag på många sätt.

För övrigt har veckan stretat på i arbete och vardagsbestyr. Mina arbetstider ser lite annorlunda ut nu än förut och jag tillbringar mer tid på bussen mellan hem och arbete. Tiden att göra annat har naggats i kanten men jag klagar inte. Med två ungdomar hemma som reder det mesta på egen hand har stressnivån i mammalivet minskat rejält. Ganska ofta befinner jag mig på egen hand i tid och rum på fritiden. 
Ändå.
Tiden räcker sällan till för allt det där som jag skulle vilja göra. En konstig ekvation. Mer tid över men hinner mindre...haha!
(Kan bero på att jag just nu är såld på Netflix och serien Outlander som jag kollar på så fort jag får en stund över?)
Nåväl. Snart helg igen och jag ska sätta mig på tåget för att ta mig till en annan kär stad - Stockholm. Att pendla mellan syd och norr var  annan helg tullar så klart på energin ibland men är ändå klart värt besväret.  Målet att flytta ihop börjar närma sig så vi håller ut och gläds åt möjligheten att träffas de dagar vi kan.

Hela Sverige Bakar är slut och det är dags för mig att avrunda inlägg och onsdag.
Trött men nöjd över det som är. Tacksam för det som blivit. Förväntansfull över det som kommer.

Kram Cecce
Kommentar postad
Hon är verkligen duktig på att fotografera. Känner igen det där mer mer/mindre tid... var tar den vägen?? Önskar dej en fin helg <3
Svar: Åh, tack!! Detsamma till dig🤗
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben