Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har egentid att spendera.

 
Vi fick många fina presenter, hälsningar och kort på posten inför och vid vårt bröllop för några veckor sedan. Tack alla!
 
 
Ovanstående tavla fick vi av min vän och  före detta granne  som hade broderat en minnestavla som nu sitter uppsatt i min hall, i väntan på att placeras i vårt kommande gemensamma. Tack!
Känns så fint när någon har lagt ner tid och engagemang på att tänka ut, och göra något personligt. Många timmars slit och kärlek i en tavla. Tack Lotta!
 
Några dagar efter vigseln damp det ner ett oväntat kuvert från min vän Ramona i Oskarshamn med ett presentkort från SF-bio. En ansenlig summa som kommer ge oss mysiga biostunder med popcornfrossa mer än en gång i höst. Också en uppskattad och omtänksam present som gör mig varm i hjärtat. Tack finaste Ramona! 
 
 
Så.
Det blev en fin helg, om än lite ensam.
Jag har traskat på i helgvarandet på hemmaplan och ägnat tiden i avskildhet från man och barn åt att städa min walk-in-closet. Ok då...klädkammare (det låter inte lika flashigt.) Det behövdes kan jag meddela. Ut åkte alla kläder, väskor, assecoarer, skor och pinaler som gömts undan i brist på annan plats. Det som göms i snö.... Hittade ett och annat under högar av skokartonger och plastpåsar med kläder. Alltid skönt när man får rensat ut. Det tog sin lilla tid (läs: en hel lördag) men det får det vara värt. Känner mig som en ny människa efteråt.
 
Har verkligen varit skönt att ha tid att grotta ner mig i utrensning och städning utan att bli avbruten. I lördagskväll var jag tvungen att ringa Håkan bara för att höra min egen röst, då jag inte pratat med någon på hela dagen. Det hör liksom inte till vanligheterna nu för tiden.
 
 
Passade även på att ta en promenad genom byn och längs med stranden. Välkända vyer, men vackra ändå.
 
 
 
I horisonten reser sig Malmö -  den stad dit jag om två veckor kommer arbeta i. Spännande!
 
Nu är dock ordningen återställd och mina ungdomar är hemma igen. Det är så jag trivs allra bäst, med flocken samlad, även om det varit en välbehövlig paus i livsbruset.
Egentid. En hel helg dessutom.
 
Bara jag. En klädkammare. En liter polkagrisglass.
 Inte så pjåkigt faktiskt.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben