Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man säger hej då och tack för allt!

(null)

Idag har jag gjort min sista arbetsdag på Sjukhusskolan vid BUP i Lund. Åtta år senare kan jag summera fina, utvecklande och lärorika dagar då jag gått till mitt arbete med en bra känsla i magen. Jag har mött så många  härliga ungdomar, fantastiska föräldrar och omsorgsfulla kollegor..

(null)

Idag avslutade vi med fredagsfika med eleverna och bjöd på kladdkaka med guldgarnityr. Jag har bakat många kakor i köket genom åren och det kändes bra att få avluta med kladdkaka och äppelprinsesstårta.

(null)

Fina kollegan Lisbeth som också blivit en kär vän. Hur ska jag klara mig utan? 

(null)

Lisbeth och jag bjöd på äppelprinsesstårta som vi bakat på våra chefer och kvarvarande  och efterträdande kollegor. Det blev en fin stund med berättelser från förr och lyckönskningar, kramar och presenter. Tack alla! Jag kommer bära med mig så många minnen, erfarenheter och lärdomar in i mitt nya arbete i teamet i Malmö! Ja, det kändes i maggropen när jag lämnade mitt arbetsrum och slängde ett sista ögonkast på allt det där som jag lärt mig hålla kärt de senaste åren.
Hej då arbetsrum. Hej då kollegor. Hej då Lund.

Nu ska jag vidare ut i livet och börjar med att hämta hem min make på stationen i Lund för vidare färd mot Malmö. Jag och Lisbeth har bjudit ut våra män på lokal. Ser fram emot en kväll med god mat och dryck i tryggt sällskap i fredagsnatten.

Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben